Blog

dimarts, abril 21, 2015 - 13:20

Degut a les noves corrents sobre alimentació animal hem decidit cercar un pinso que s’adapti més a les necessitats naturals dels animals.

La principal diferencia son unes matèries primes de qualitat i totalment naturals. Certs estudis han demostrat que els cereals no son adequats per l’alimentació de les nostres mascotes i aquest pinso manca d’ells, proporcionant una font de nutrients a base de carn, 65%, i productes vegetals, 35%.

Amb la inauguració d’aquest nou pinso contam amb uns descomptes per temps limitat. Contacta amb nosaltres per a mes informació.

dilluns, febrer 16, 2015 - 16:13

Al igual que els cans, els moixos també es vacunen. Per garantir la salut del nostre amic, no només es important proporcionar-lis un bon pienso, un lloc on dormir, i altres cuidats, sino també vacunar-los, ja que hi ha malalties que poden posar en risc la seva vida.

Els moixets es vacunen a partir de les 8 setmanes, s’ha de dur a terme una primovacunació que consisteix en dues dosis separades per un mes. Es igual de important la revacunació anual, ja que deixen de tenir efecte passat el temps.

Es important sabre, que encare que la nostra mascota no surti de casa, se pot contagiar de algun virus, perquè podem dur-los a la sola de les sabates, amb les mans… després de tocar un altre moix etc… SEMPRE s’ha de vacunar, surtin o no al carrer.

dijous, gener 29, 2015 - 08:06

Vídeo de la clínica veterinària es Pla de Porreres

dimecres, gener 28, 2015 - 08:06

Presentam la nova web de la Clínica Veterinària Es Pla. Aquí podreu trobar tot tipus d'informació relacionada amb la clínica i consells per a les vostres mascotes.

Podeu contactar amb nosaltres per telefon, a traves de la pàgina de facebook o a traves del formulari Contacte.