Serveis

Medicina Interna:

El nostre servei de medicina interna abarca casos mes complexos de tot tipus: dermatològics, cardio-respiratoris, endocrins, genitourinaris, digestius i oncològics.

Microxip:

Implantam el microxip a les seves mascotes amb tota la documentació necessària, és un procediment senzill i ràpid. A les Balears ès obligatori.

Oftalmologa:

Oferim un servei de Oftalmologia bàsic i quant ès necessari contam amb un especialista que treballa amb nosaltres per als casos mes complexes.

Ecografia abdominal i toracica:

Contam amb un aparell d’ecografia amb el qual diagnosticam, controlam les gestacions o també empram per alguns procediments més complexos amb la colaboració de veterinaris especialitzats.

Visites a domicili:

Per a totes les mascotes que no poden venir a la clínica, contam amb un servici de visites a domicili, sempre amb una cita prèvia podrà gaudir d’aquest servei i les seves comoditats.

Anàlisis:

Contam amb un equip molt complet per fer anàlitiques de sang com Bioquimiques, Hemogrames o Microscopia. Aixó ens permet diagnosticar amb millor precisió i rapidessa, per així tractar lo més prest posible als nostres animals.

Vacunes:

Les vacunes son una part important de la nostra feina de prevenció de malaties a les nostres mascotes. A la nostra clínica assesoram als propietaris i aplicam les vacunes necesaries per cada animal i la seva edat. Vacunes de cadell, vacunes anuals, vacunes de ràbia i com a novetat important la vacuna per la leishmaniosis.

Cirugia:

Contam amb un quiròfan totalment equipat i duim a terme una sèrie d’intervencions programades, tambè intervencions d’urgencia, castracions i esterilitzacions.

Perruqueria canina i felina:

Tots els cans i moixos siguin grossos o petits tenguin el pel llarg o curt necessiten mantenir el pèl net i sa , un ca ben cuidat es un ca feliç. La nostra perruqueria tracta a cada ca de manera individualitzada, tenim en compte la raça , tipus de pell, qualitat del pel, utilitzant en cada cas el xampú mes adient